Ajankohtaista

Hyvinvointipalvelut Soiva Olo
Ajankohtaista

Täältä näet meidän ajankohtaiset tiedotteet

Hyvinvointipalvelut Soiva Olo - Ajankohtaista (päivitetty 16.03.2021)

16.3.2021

Vuosi siitä, kun koronasta uutisointi yltyi ja tartuntaryppäät saavutti myös Suomen. Tässä sitä on vuosi nyt ihmetelty. Todella kummallinen ja erikoinen vuosi, joka on mennyt yllättävän nopeasti. 

Meillä desinfioidaan pintoja, kuten myös aikaisemmin. Nyt me hierojat pidämme maskia kasvoilla jo automaattisesti. Toivomme asiakkailta, että käsiä pestäisiin hierontaan tullessa, meiltä tähän tarkoitukseen asiakas vessa löytyy. Käsidesiä on edelleen saatavilla aulatiloissa sekä hierojien huoneessa. Tulethan hoitoon vain terveenä.

Töissä jatkamme normaalisti ja edelleen tarkkailemme ohjeistuksia, joita tulee Sosiaali- ja terveysministeriöltä sekä Aluehallintavirastolta. 

 

2.6.2020 ( Muokattu 13.6.2020 )

Eilen avasimme jälleen ovet ja otimme ensimmäiset asiakkaat tauon jälkeen vastaan. Mieletön fiilis. Tästä tämä taas lähtee ja toivotaan, että pysymme kaikki terveinä. Niin asiakkaat, kuin me yrittäjät itsekin. Paljon on tullut kysymyksiä lahjakorteista ja sarjakorteista, joiden voimassaoloaika on mennyt taukomme aikana umpeen. Olemme pidentäneet niiden voimassaoloa 31.7.2020 saakka. Varatkaahan siis pikimmiten aikaa hierontaan, saamme näin purettua listaamme. Lahjakortteja tai sarjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi.

Katrille esitettiin työtarjous kesäksi kahden kuukauden ajaksi (15.6.-31.8.2020) ja hän on ottanut paikan vastaan. Tämä tarkoittaa Katrin hierontapalveluiden osalta sitä, että kesän aikana hierontaa on rajoitetusti tarjolla ilta-aikana ja viikonloppuisin. Sijaistamisen jälkeen Katri palaa normaalisti työn pariin ja aikoja tulee myös paremmin varattaviksi.

Edit (13.6.2020): Katrille käytettävissä sarjakorteissa ja lahjakorteissa voimassaolo on nyt vuoden 2020 loppuun. Sijaistamisen vuoksi tämä on kaikista järkevin vaihtoehto kaikkien kannalta. 

Aleksi palvelee kesän normaalisti, joskin pitää lomaakin, mutta tiedotamme tarkemmasta ajankohdasta myöhemmin. 

Pidetään vieläkin hygieniasta hyvää huolta, ihan jokainen. Meiltä löytyy wc:stä paikka käsien pesulle ja lisäksi aulassa, sekä hoitohuoneissa on käsidesiä. Käytäthän siis ystävällisesti ainakin toista, ennen kuin tulet hoitoon. Jos yskittää tai aivastuttaa, niin tee se hihaan tai kainaloon. 

Jos sairastut, hieronta-ajan voi lyhyelläkin varoitusajalla perua. Ollaan reiluja toisillemme, jos tunnet olosi vähänkään kipeäksi, peruthan aikasi. Mekään emme tule sairaana töihin. 

 

28.4.2020

Reilu kuukausi on nyt kulunut kun suljimme ovet tilapäisesti. On tämä ollut melkoista vuoristorataa omien ajatusten kanssa ja mihinkään ei oikein voi vaikuttaa, kun sulkemisen syynä on meistä riippumaton asia. Toisaalta tällainen tiputtautuminen on tehnyt hyvää, on voinut ajatella niitä projekteja ja asioita, jotka ovat olleet mielessä jo pidemmän aikaa. Välillä on tuntunut siltä, ettei mitään saa aikaan ja kaikki asiat ovat levällään. Onneksi monilta yrittäjiltä on saanut näihin tuntoihin vastakaikua, tietää ettei ole ajatusten kanssa yksin.

Olemme kuitenkin miettineet myös vaihtoehtoja, sillä ovien pidempiaikainen kiinni pitäminen tekee tiukkaa taloudellisesti ja töihin palaamisen halu on valtava. Kulut ne juoksee joka tapauksessa vaikka yrittäjä ei juoksisikaan. Hierontaa on vaikea tehdä etänä, mutta pyrimme tekemään videoita kehonhuoltoon ja kehittämään palveluitamme, jotta olemme vahvempia tämän tilanteen jälkeen.

Olemme päättäneet avata kalenteriin aikoja 1.6.2020 alkaen, mikäli tämänhetkinen tilanne ei muutu radikaalisti ennen sitä. Otathan ystävällisesti huomioon, että meidän hinnasto muuttuu 1.6.2020 alkaen. Uutta hinnastoa pääset tarkastelemaan Hinnastot välilehdeltä.

Pysytään terveinä, pidetään käsihygieniasta ja kaverista huolta. Iloa ja onnenkyyneliä sinun vappuun! 

 

20.3.2020

Tilanne on nyt mikä on ja menemme sen sanelevilla ehdoilla. Olemme päätyneet yhteistuumin laittamaan ovemme kiinni 23.3.2020 alkaen toistaiseksi. Palaamme työn pariin, kunnes tilanne on rauhoittunut, eikä vielä osata sanoa meneekö siihen kaksi viikkoa, kuukausi vai kaksi kuukautta. Todella toivomme, että kaikki kansalaiset pääsisivät tästä helpolla ja saisimme nujerrettua tämän ympäri maailmaa riehuvan taudin. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä, päätös ei ole ollut meille helppo, tästä työstä me saamme toimeentulomme, mutta me menemme nyt terveys edellä.

Toimintamme ei siis lopu, mutta olemme niin sanotulla ”koronalomalla” siihen saakka, kunnes tilanne on rauhoittunut. Nettisivut, ajanvaraukset sekä puhelinnumero säilyvät entisellään. Myös me hierojat pyrimme säilyttämään pilkkeen silmäkulmassa, vaikka ajat ova meillekin vaikeita.

Mikäli haluat tukea meitä pienyrittäjiä taloudellisesti epävakaan tilanteen ollessa päällä, meille voi aina ostaa lahjakortteja ja sarjakortteja meidän verkossa toimivasta lahjakorttikaupasta. Lahjakorttikauppa antaa sinulle koodin (joka on voimassa 6kk), jolla me saamme tällaisessa hätätapauksessa kirjoitettua sinulle paperisen lahjakortin myös pidennetyllä voimassaoloajalla. Pidennyksistä olethan meihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Pysytään terveenä ja pidetään toisistamme huoli. Jos kaverilta loppuu vessapaperi, niin käy ihmeessä viemässä yksi rullistasi oven taakse.