Hyvinvointipalvelut Soiva Olo
Aleksi Vikki

Täällä voit tarkemmin tutustua sinua hoitavaan henkilökuntaan. Meille on tärkeää, että koet olosi mukavaksi tulla hierontaan ja sitä yleensä helpottaa jo kovasti se, että tietää millainen henkilö on vastaanotolla vastassa.

Hei!

Olen Aleksi, olen asunut Palokassa jo toistakymmentä vuotta. Mielenkiinnon kohteita minulla on jonkin verran, mutta harrastuksiini kuuluu muun muassa kuntosali, lenkkeily, luonnossa reippailu ja kitaran rämpyttely. 

Työskentelin yli kuusi vuotta metallialalla, mutta olen aina halunnut toimia jollain tasolla hyvinvoinnin ja ihmisten auttamisen parissa. Hierojakoulutuksen aloittaminen oli minulla kauan aikaa mielessä ja ajattelin tämän koulutuksen olevan hyvä polku terveydenhuollon alalle. Valmistuin koulusta kesäkuussa 2019. Kiinnostukseni alaa kohtaa on vain lisääntynyt ja otan mielelläni uusia koulutuksia ja oppeja vastaan.

Hoitotilanteissa minulle on tärkeää, että saisin luotua asiakkaalle ilmapiirin, jossa hänen on rento olla ja missä häntä kuunnellaan. Pyrin aina löytämään yhdessä asiakkaan kanssa hänelle sopivan yksilöllisen hoitosuunnitelman, oli hoidon tarve sitten kehonhuolto tai oireiden hoito. Voit tulla hoitoon myös rentoutumaan ja kuuntelemaan kehoasi.

Tarvittaessa annan asiakkaalle lisäksi myös omahoidon ohjeet oman hyvinvoinnin tukemiseksi tai ohjaan asiakasta eteenpäin muille alan asiantuntijoille. 

Ammennan uutta tietoa lisäkoulutuksien parista ja kollegoilta. Pyrin myös kehittämään itseäni asiakaspalautteiden ja kokemuskertomuksien myötä.