Hyvinvointipalvelut Soiva Olo
Hanna Halonen

Täällä voit tarkemmin tutustua sinua hoitavaan henkilökuntaan. Meille on tärkeää, että koet olosi mukavaksi tulla hierontaan ja sitä yleensä helpottaa jo kovasti se, että tietää millainen henkilö on vastaanotolla vastassa.

Heippa!

Olen Hanna Halonen, 1. vuoden osteopaattiopiskelija, koulutettu hieroja ja hyvinvointialan yrittäjä vuodesta 2020 alkaen. Kaikenlainen uuden opiskelu, terveys, itsensä kehittäminen ja filosofiset pohdinnat kiinnostavat minua. 

Useampi vuosi vierähti harrastaen tankotanssia ja kangasakrobatiaa. Uusien harrastusten kokeilu viehättää minua, olen vuosien varrella kokeillut mm. jousiammuntaa, kitaransoittoa ja avantouintia.

Nykyisiin harrastuksiini kuuluu luonnossa liikkuminen koiran kanssa, jooga, kuntosali, pianonsoitto ja musiikin kuuntelu. Omien aiempien jalkavaivojen vuoksi minusta on tullut paljasjalkakenkien puolestapuhuja.

Lukion ja lähihoitajatutkinnon jälkeen olen suorittanut naisten vapaaehtoisen asepalveluksen. Päädyin hierojani kannustamana opiskelemaan koulutetuksi hierojaksi työn ohella. Hierojaopinnot tuntuivat heti omalta jutulta. 

Valmistumiseni jälkeen olen ollut iloinen siitä, että oma ala löytyi. Asiakkaita hoitaessani minulle kuitenkin heräsi monia kysymyksiä ja pulmia ratkottavaksi, joihin en saanut hierojakoulusta riittävästi valmiuksia. Olin ennen hierojakoulua käynyt pari kertaa osteopaatilla ja muistin, miten taitava ja ammattitaitoinen henkilö minua hoiti.

Osteopaatin pehmeät otteet, diagnostiikka ja kyky tuntea eri fysiologisia prosesseja kehostani hämmensio minua suuresti. Sain muutamalla käsittelyllä avun pitkään vaivanneisiin selkä- ja niskakipuihin, mitkä säännöllisellä hieronnalla eivät helpottaneet kokonaan. Kävin verestämässä muistojani ja varasin ajan osteopaatille. Hoitokerran jälkeen minulle kirkastui, että tässä on tuleva ammattini.

Osteopatia on hoitofilosofia, joka huomioi ihmisen kokonaisuutena. Se ottaa huomioon ihmisen rakenteen, toiminnan, käyttäytymisen, hengityksen, verenkierron, mielialat, stressitekijät ja sosiaalisuuden ym.

Osteopaatti ei hoida vain oiretta vaan pyrkii selvittämään myös sen syyt. Suoritan osteopaatin nelivuotiset opinnot asiakastyöni ohella. Jokaisen kurssin jälkeen saan käyttööni uusia tekniikoita, näkökulmia ja lähestymistapoja asiakkaan hoitamiseen.

Olen kiitollinen siitä, että minulle avautui mahdollisuus päästä jatkamaan toimintaani Hyvinvointipalvelut Soiva Oloon. Tilat ovat mahtavat ja sijainti on loistava, lisäksi on mukavaa, että ympärillä on oman alan ammattilaisia tukemassa. 

Minun vastaanotolleni voit tulla rennosti omana itsenäsi. Jatkossa myös vauvat (4. vuoden aikana) ovat tervetulleita hoitoon. Osteopaattinen hoito on lempeää, yksilöllistä ja kehoa kunnioittavaa.

KOULUTUKSET JA LISÄOSAAMINEN

Lähihoitaja (2014)

Koulutettu hieroja (2020, Jyväskylän hierojakoulu)

Lihaskalvo- ja venytyshierontakurssi, faskiaraudat (2020)

Klassinen osteopatia (2021-2025, Osteopatiakoulu Atlas)