Kirsti Piirainen

Hierontaan ja hoitoon tulemista yleensä helpottaa, kun tietää jo etukäteen millainen ihminen on vastassa. Tiloissamme työskentelee rautaisia alan ammattilaisia, joilla on rento ote työn tekemiseen. Ei kannata siis jännittää!

 

 

Hei!

Olen Kirsti Piirainen, pidemmän kokemuksen omaava hoitoalan yrittäjä. Olen toiminut hierojana n. 15 vuoden ajan. Lisäksi olen myös luontaishoitaja, pilates- sekä footbicohjaaja. Tällä hetkellä opiskelen energiahoitajaksi.

 

Kokonaisvaltainen hoitaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Hoidoissani hyödynnän tietämystäni näistä kaikista asiaakkaan tarpeen mukaan. Lähellä sydäntä on myös perhe, puolison lisäksi kolme lasta ja neljä lastenlasta. Harrastuksiin kuuluu kaikenlaisen hyötyliikunnan lisäksi avantouinti, patikointi ja valokuvaus.

Energiahoito avaa kehoa, jolloin tunnevirrat alkavat virtaamaan paremmin. Energiahoito on lempeä hoitomuoto, joka eheyttää kehon omia energiajärjestelmiä. Hoito on syvästi rentouttava soveltuen mm. stressin, jännitysten, unettomuuden sekä kiputilojen hoitoon.