Hyvinvointipalvelut Soiva Olo
Ajankohtaista

Täältä näet meidän ajankohtaiset tiedotteet

Hyvinvointipalvelut Soiva Olo - Korona info (päivitetty 18.3.2020)

Tilanne on nyt mikä on ja menemme sen sanelevilla ehdoilla. Olemme päätyneet yhteistuumin laittamaan ovemme kiinni 23.3.2020 alkaen toistaiseksi. Palaamme työn pariin, kunnes tilanne on rauhoittunut, eikä vielä osata sanoa meneekö siihen kaksi viikkoa, kuukausi vai kaksi kuukautta. Todella toivomme, että kaikki kansalaiset pääsisivät tästä helpolla ja saisimme nujerrettua tämän ympäri maailmaa riehuvan taudin. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä, päätös ei ole ollut meille helppo, tästä työstä me saamme toimeentulomme, mutta me menemme nyt terveys edellä.

Toimintamme ei siis lopu, mutta olemme niin sanotulla ”koronalomalla” siihen saakka, kunnes tilanne on rauhoittunut. Nettisivut, ajanvaraukset sekä puhelinnumero säilyvät entisellään. Myös me hierojat pyrimme säilyttämään pilkkeen silmäkulmassa, vaikka ajat ova meillekin vaikeita.

Mikäli haluat tukea meitä pienyrittäjiä taloudellisesti epävakaan tilanteen ollessa päällä, meille voi aina ostaa lahjakortteja ja sarjakortteja meidän verkossa toimivasta lahjakorttikaupasta. Lahjakorttikauppa antaa sinulle koodin (joka on voimassa 6kk), jolla me saamme tällaisessa hätätapauksessa kirjoitettua sinulle paperisen lahjakortin myös pidennetyllä voimassaoloajalla. Pidennyksistä olethan meihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Pysytään terveenä ja pidetään toisistamme huoli. Jos kaverilta loppuu vessapaperi, niin käy ihmeessä viemässä yksi rullistasi oven taakse.