Hyvinvointipalvelut Soiva Olo
Ajankohtaista

Täältä näet meidän ajankohtaiset tiedotteet

Hyvinvointipalvelut Soiva Olo - Korona info (päivitetty 28.4.2020)

28.4.2020

Reilu kuukausi on nyt kulunut kun suljimme ovet tilapäisesti. On tämä ollut melkoista vuoristorataa omien ajatusten kanssa ja mihinkään ei oikein voi vaikuttaa, kun sulkemisen syynä on meistä riippumaton asia. Toisaalta tällainen tiputtautuminen on tehnyt hyvää, on voinut ajatella niitä projekteja ja asioita, jotka ovat olleet mielessä jo pidemmän aikaa. Välillä on tuntunut siltä, ettei mitään saa aikaan ja kaikki asiat ovat levällään. Onneksi monilta yrittäjiltä on saanut näihin tuntoihin vastakaikua, tietää ettei ole ajatusten kanssa yksin.

Olemme kuitenkin miettineet myös vaihtoehtoja, sillä ovien pidempiaikainen kiinni pitäminen tekee tiukkaa taloudellisesti ja töihin palaamisen halu on valtava. Kulut ne juoksee joka tapauksessa vaikka yrittäjä ei juoksisikaan. Hierontaa on vaikea tehdä etänä, mutta pyrimme tekemään videoita kehonhuoltoon ja kehittämään palveluitamme, jotta olemme vahvempia tämän tilanteen jälkeen.

Olemme päättäneet avata kalenteriin aikoja 1.6.2020 alkaen, mikäli tämänhetkinen tilanne ei muutu radikaalisti ennen sitä. Otathan ystävällisesti huomioon, että meidän hinnasto muuttuu 1.6.2020 alkaen. Uutta hinnastoa pääset tarkastelemaan Hinnastot välilehdeltä.

Pysytään terveinä, pidetään käsihygieniasta ja kaverista huolta. Iloa ja onnenkyyneliä sinun vappuun! 

 

20.3.2020

Tilanne on nyt mikä on ja menemme sen sanelevilla ehdoilla. Olemme päätyneet yhteistuumin laittamaan ovemme kiinni 23.3.2020 alkaen toistaiseksi. Palaamme työn pariin, kunnes tilanne on rauhoittunut, eikä vielä osata sanoa meneekö siihen kaksi viikkoa, kuukausi vai kaksi kuukautta. Todella toivomme, että kaikki kansalaiset pääsisivät tästä helpolla ja saisimme nujerrettua tämän ympäri maailmaa riehuvan taudin. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä, päätös ei ole ollut meille helppo, tästä työstä me saamme toimeentulomme, mutta me menemme nyt terveys edellä.

Toimintamme ei siis lopu, mutta olemme niin sanotulla ”koronalomalla” siihen saakka, kunnes tilanne on rauhoittunut. Nettisivut, ajanvaraukset sekä puhelinnumero säilyvät entisellään. Myös me hierojat pyrimme säilyttämään pilkkeen silmäkulmassa, vaikka ajat ova meillekin vaikeita.

Mikäli haluat tukea meitä pienyrittäjiä taloudellisesti epävakaan tilanteen ollessa päällä, meille voi aina ostaa lahjakortteja ja sarjakortteja meidän verkossa toimivasta lahjakorttikaupasta. Lahjakorttikauppa antaa sinulle koodin (joka on voimassa 6kk), jolla me saamme tällaisessa hätätapauksessa kirjoitettua sinulle paperisen lahjakortin myös pidennetyllä voimassaoloajalla. Pidennyksistä olethan meihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Pysytään terveenä ja pidetään toisistamme huoli. Jos kaverilta loppuu vessapaperi, niin käy ihmeessä viemässä yksi rullistasi oven taakse.