Hyvinvointipalvelut Soiva Olo
Minna Kuusela

Täällä voit tarkemmin tutustua sinua hoitavaan henkilökuntaan. Meille on tärkeää, että koet olosi mukavaksi tulla hierontaan ja sitä yleensä helpottaa jo kovasti se, että tietää millainen henkilö on vastaanotolla vastassa.

Moikka!

Olen Minna Kuusela, alunperin kotoisin Säkylästä, myöhemmin Jyväskyläläistynyt 29-vuotias hyvinvointialan yrittäjä. Harrastuksia on koko elämän aikana ollut kaikkea muodostelmaluistelusta ja joukkuevoimistelusta jalkapalloon. Nykyään vapaa-aikani kuluu kahden koiruuden kanssa ja crossfit-tunneilla.

Työskentelin aiemmin ravintola-alalla, valmistuin Jyväskylästä Priimukselta vuonna 2011. Valmistumisen jälkeen tein viisi vuotta töitä alalla, mutta se ei kuitenkaan tuntunut omalta.

 

 

Kiinnostus kuntoutukseen ja ihmisen hyvinvointiin oli aina taustalla mielessä. Olin auto-onnettomuudessa vuonna 2005 ja sen jälkeinen kuntoutus projekti oli pitkä, kävin n. 1,5 vuotta fysioterapiassa viikoittain. Alunperin olinkin kiinnostunut fysioterapeutin koulutuksesta. Päädyin kuitenkin aloittamaan hierojan opinnoista ja hain Jyväskylän hierojakouluun vuonna 2016 ja pääsin aloittamaan opinnot. Sille tielle jäätiin, eli onnettomuuden seurauksena oli jotain hyvääkin, löysin alan joka todella kiinnostaa ja jolla haluan työskennellä vaikka eläkeikään saakka.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi vuonna 2017. Sen jälkeen toimin reilu kolme vuotta ammatinharjoittajana Jyväskylän hierojakoululla ja olinpa myös mukana kouluttamassa yhtä myöhempää vuosikurssia! Elokuusta 2020 alkaen toiminta jatkui täällä Soiva Olon riveissä ja olen tästä kunniasta erittäin kiitollinen!

Omaan tapaani toimia kuuluu aina asiakkaan tilanteen tarkka kartoittaminen ja haastattelu. Pyrin aina selvittämään ongelmien alkuperän ja korjaamaan niitä, sillä en halua hoitaa pelkästään oireita. Parasta palautetta asiakkailta on, kun kuulee jonkun vaivan tai kivun helpottaneen käsittelyjen avulla. Tarpeen mukaan ohjaan asiakkaan myös eteenpäin jollekin kollegalle, jos oma osaaminen ja taito ei riitä. Suosittelen aina mielelläni kokeneempaa kollegaa, jos tiedän asiakkaan vaivojen sitä vaativan!

Minun luokseni saat saapua juuri sellaisena kuin olet. Olet sitten hyvällä tai huonolla tuulella, niin uskallan luvata, että minun pöydältäni lähdet kroppa rentoutuneena ja mieli virkistyneenä jatkamaan päivääsi!

 

LISÄKOULUTUKSET

– Selän ja niskan alueen faskiakäsittely (2017)

– Purentalihasten ja leukanivelen manuaalisen hoitamisen kurssi (2018)

– Aku- ja triggerpiste kurssi (2018)

– Mobilisointi ja MET-tekniikat (2019)

– Dry Needling terapeutti (DNT) (2019-2020)

– MamaMassage® (2021)