Hoitoon tullessa

Oletko tulossa ensimmäistä kertaa hoitoon ja jännittää, kun ei tiedä miten toimia? Tai haluatko hieman kerrata milloin sinne hierontaan ei kannattanutkaan tulla? Olet oikealla sivulla!

Liikunta

Samana päivänä kun tulee hierontaan, kannattaa välttää raskasta, kovatempoista liikuntaa hieronnan jälkeen. Lihasten on hyvä antaa palautua käsittelystä rauhassa. Kevyt liikuskelu ja kävelylenkki ovat kuitenkin sallittuja!

Vesi

Ennen hierontaa sekä hieronnan jälkeen veden juominen on tärkeää. Suosituksena olisi juoda 2-3L vettä päivän aikana.

Pukeutuminen

Hierontaan kannattaa pukea rennot ja löysät vaatteet päälle, sillä joskus saatamme tehdä venytyksiä lihaksille. Rennoissa vaatteissa on myös mukavampi olla hierottavana!

Hajusteet

Ethän käytä voimakkaita hajusteita tullessasi hierontaan. Seuraavalla asiakkaalla voi olla hajusteyliherkkyyttä, joten pidetäänhän huoli siitä, että jokainen saa mieluisan hoitokerran.

Sairaudet

Vältäthän hierontaan tulemista, jos sinulla on antibioottikuuri, kuumetta, flunssainen olo tai kotona joku sairastaa vatsatautia. Vältetään näin tarttuvien tautien leviämistä. Mikäli sairastat syöpää, tulisi sinulla olla lääkäriltä kirjallinen lupa hierontaan. Esitietolomakkeessa kysymme sairaudet, joilla voi olla vaikutusta esimerkiksi hieronnan voimakkuuteen, nämä kannattaa aina mainita esitietolomakkeessa.

Hieronta

Hieronnassa on tärkeää kertoa tuntemuksistaan. Kerrothan aina hierojalle, mikäli hierontaote tuntuu epämiellyttävältä, tai voimaa on liikaa tai liian vähän. Tämä auttaa hierojaa mukauttamaan hierontaa juuri sinulle sopivaksi.

Saapuminen hierontaan

Toimipaikkamme sijaitsee Palokan ytimessä S-marketin vieressä osoitteessa Raivaajantie 1, 40270 Palokka. Pääset helposti paikalle niin autolla kuin myös bussilla. Auton voit jättää parkkiin S-marketin pihaan, muista parkkikiekko! Jyväskylän keskustasta pääset kulkemaan Palokkaan helposti busseilla 36, 25 ja 27. Ensimmäistä kertaa kun saavut hoitoon, kannattaa tulla noin 5-10 minuuttia etuajassa. Saat täytettäväksi esitietolomakkeen, jonka avulla teemme hoidosta yksilöidympää juuri sinulle. Esitietolomake toimii myös potilasturvana sinulle, joten senkin takia se on tärkeä täyttää. Otathan huomioon, että vastaanottomme sijaitsee 2krs sekä hoitolaamme on portaat. Pidämme myös rapussa olevaa ovea lukossa, pääset sisään soittamalla ovikelloa.