Hinnasto

Täältä löydät hinnastomme sekä hieman tietoa hieronnoista. Meillä voit maksaa käteisellä ja kortilla! Meillä on myös käytössä yleisimmät henkilöstöjen hyvinvointiedut. Alta pääset tutustumaan etujen käyttöön tarkemmin. Tarkistathan aina ennen hoitoon tuloa, että olet oikeutettu hieronta- tai hyvinvointietuun.

Hieronta 30min

30min mittainen hieronta soveltuu erityisesti yhden lihasryhmän käsittelyyn. Esimerkiksi pohkeet / hartiat / sääret / niska.
33e (6.2.2023 36e)

Hieronta 90min

90min mittainen hieronta soveltuu erityisesti koko kehon hierontaan tai lihasryhmien tarkempaan läpikäymiseen.
73e (6.2.2023 76e)

Hieronta 45min

45min mittainen hieronta soveltuu useamman kuin yhden lihasryhmän käsittelyyn. Esimerkiksi yläselkä / alaselkä.
43e (6.2.2023 46e)

Hieronta 120min

120min mittainen hieronta soveltuu erityisesti koko kehon hierontaan sekä lihasryhmien tarkempaan läpikäymiseen.
103e (6.2.2023 106e)

Hieronta 60min

60min mittainen hieronta soveltuu erityisesti puolihierontaan. Esimerkiksi ylävartalo / alavartalo.
53e (6.2.2023 56e)

Purentalihasten käsittely 45min

PALVELU SAATAVILLA 6.2.2023
Purentalihasten käsittelyllä voidaan saada apu päänsärkyyn, kireyksistä johtuvaan tinnitukseen sekä leuan lonksumiseen. Purentalihasten käsittelyssä käydään läpi kasvojen, kaulan sekä niskan lihakset sekä purentalihakset suun sisäpinnoilta.
55e

Purentalihasten käsittely 60min

Purentalihasten käsittelyllä voidaan saada apu päänsärkyyn, kireyksistä johtuvaan tinnitukseen sekä leuan lonksumiseen. Purentalihasten käsittelyssä käydään läpi kasvojen, kaulan sekä niskan lihakset sekä purentalihakset suun sisäpinnoilta.
58e (6.2.2023 65e)

Kokonaisvaltainen ylävartalon käsittely 90min

Tässä kokonaisvaltaisessa hoidossa käsittelemme ylävartalon ongelmia perusteellisesti. Hoitoon kuuluu purentalihasten käsittely sekä haluamasi muun alueen käsittely. Esimerkiksi näin: purentalihakset + selkä / purentalihakset + rintalihakset jne.
78e (6.2.2023 80e)

Dry Needling eli kuivaneulaus

Kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa (myofaskia) sijaitsevia triggerpisteitä. Pinnallisempaa neuloitusta käytetään hoidettaessa esimerkiksi nivelalueen oireita ja heijastekivun alueita. Hoito stimuloi immuunijärjestelmää paikallisesti ja laukaisee kehon omia paranemisprosesseja. Kuivaneulausta teemme hierontojen yhteydessä alla olevin hinnoin.

60min hieronta + DN 60e
90min hieronta + DN 80e
120min hieronta + DN 110e

Energiahoito

Energiahoito on hyvä hoitomuoto mm.stressin, unettomuuden, väsymyksen sekä erilaisten kiputilojen hoitoon. 

Energiahoidot perustuvat ajatukseen siitä, että meissä virtaa energiaa, joka pitää meidät elossa. Ilman tuota energiaa keho ei toimisi. Aineenvaihdunta, solujen jakautuminen ym. kehon toiminnot tapahtuvat tämän energian vaikutuksesta.

Hoito vaikuttaa tiedostamattoman mielen tasolla kehossa eli pääasiassa autonomisessa hermostossa, johon tietoinen mieli ei juurikaan voi vaikuttaa. Kriittisyys ja skeptisyys ovat tietoisen mielen tasolla, joten niillä ei ole vaikutusta esim.energiahoidon tehoon.
60min hieronta + energiahoito - 55e
90min hieronta + energiahoito - 75e
60min energiahoito - 50e
90min energiahoito - 70e

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on erittäin laaja-alaisesti kehoon ja mieleen vaikuttava sekä lihaksia rentouttava hoitomuoto. Hieronnassa käytetään yleisesti basalttikiviä, jotka ovat tulivuorenpurkauksesta syntyneitä laavakiviä. 

Kuumakivihieronnan vaikutus koostuu monesta eri vaikuttavasta osasta. Näitä ovat mm. hieronta sekä kivien luovuttama lämpö. Osa vaikutuksesta tulee kivien mineraaleista.

Kuumakivihieronnalla sanotaan olevan seuraavia vaikutuksia: Laukaisee stressiä, rentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä, tasapainottaa kehoa ja mieltä, veri-ja imunestekierto lisääntyy, aineenvaihdunta tehostuu, tasapainottaa hermoston toimintaa.

Hoito tehdään aina koko keholle käyttäen hoitavaa eteeristä öljyä, mikä valitaan hoidettavan tarpeen mukaan.
60min - 60e
90min - 80e

MamaMassage äitiyshieronta

MamaMassage® hoito on sekä raskausajan hierontaa, että synnytyksen jälkeen palauttavaa käsittelyä. Raskausajan hieronnassa huomioidaan raskauden tuomat muutokset kehoon ja ryhtiin, helpotetaan näitä ryhdin muutosten tuomia kireyksiä, sekä hoidetaan mahdollisia liitoskipuja. Raskauden loppupuolella voidaan myös alkaa valmistella kehoa synnytykseen. Synnytyksen jälkeen tehdään synnytyksestä palauttavaa käsittelyä, voidaan tutkia vatsalihasten erkaumaa ja harjoitella lantionpohjan aktivointia. Myös mahdollisen sektioarven käsittely onnistuu palauttavan käsittelyn yhteydessä.
60min hieronta - 55e (6.2.2023 60e)
90min hieronta - 75e (6.2.2023 80e)
120min hieronta - 105e (6.2.2023 110e)

Vauvahieronta 45min

Vauvahieronta soveltuu 3vk-2v vauvoille ja taaperoille, jotka kärsivät itkuisuudesta, koliikista, vatsanväänteistä tai pulauttelusta. Vauvahieronnassa vanhemman tulee olla koko hoidon ajan paikalla. Alkuun käydään läpi alkuhaastattelu, jonka jälkeen toteutetaan hoito n. 15-30min. Hoidossa saat myös hoito-ohjeita kotiin, kuinka itse voit helpottaa vauvasi oireita.
40e

Kinesioteippaus (ALV24%)

Kinesioteippaus ongelma-alueen mukaan. Teippauksen voi varata omana hoitonaan tai varata lisäpalveluna hieronnan lisäksi. Kinesioteipillä voimme lievittää kipua, kohentaa asentoa tai välttää haitallisia liikesuuntia. Hinnat sisältävät Alv24%.
15e
Lisäpalveluna 10e (+15min)

Sarjakortit

Meiltä myös ostettavissa sarjakortit hierontoihin. Tarjouskupongit tai alennukset eivät koske sarjakortteja.

3 x 45min hieronta 125e (6.2.2023 135e)
5 x 45min hieronta 205e (6.2.2023 225e)

3 x 60min hieronta 155e (6.2.2023 165e)
5 x 60min hieronta 255e (6.2.2023 275e)

Lahjakortit

Meiltä saat ostettua myös lahjakortit hierontaan. Helpoiten saat ostettua lahjakortin soittamalla meille 0503211252 ja sopimalla lahjakortin noutoajan. Lahjakortin voimme myös postittaa, kun maksettu tilisiirto näkyy tilillämme. Kysy lisää henkilökunnalta! Lahjakortit voimassa 6kk ostopäivästä.

Lahjakortit nyt myös suoraan verkosta, toimitus sähköpostiin tai vaihtoehtoisesti suoraan kotiin.

Meillä voit maksaa nyt myös Smartum Paylla sekä QR-koodilla. Otathan huomioon, että sinulla on käytössäsi Smartum Hierontaetu. 

Lisäksi meillä on käytössä E-passi Hyvinvointi, jolla voit maksaa hierontakäyntisi. 

Aleksilla ja Katrilla on käytössä Eazybreak Hyvinvointietu, olethan meihin yhteydessä, jos et ole varma onko yritykselläsi sopimusta kanssamme.

Vauvahierontaa, spa-tyyppisiä hoitoja tai tuotteita ei voi maksaa kyseisillä maksutavoilla.

 

ALENNUSRYHMÄT:

Huomioithan, että pyydämme esittämään kassalla todistuksen, joka oikeuttaa alennettuun hintaan (opiskelijakortti, eläkeläiskortti jne.)

Kaupungin työntekijät:  -5e hierontojen hinnasta

Palokan Kuntokeskuksen käyttäjät: -5e hierontojen hinnasta

Opiskelijat: -10% hierontojen hinnasta

Eläkeläiset ja työttömät: -3e hierontojen hinnasta

Alennuksia ei voi hyödyntää ostettaessa sarjakorttia tai lahjakorttia.