Hinnasto

Täältä löydät hinnastomme sekä hieman tietoa hieronnoista. Meillä voit maksaa käteisellä ja kortilla! Meillä on myös käytössä yleisimmät henkilöstöjen hyvinvointiedut. Alta pääset tutustumaan etujen käyttöön tarkemmin. Tarkistathan aina ennen hoitoon tuloa, että olet oikeutettu hieronta- tai hyvinvointietuun.

Hieronta 30min

30min mittainen hieronta soveltuu erityisesti yhden lihasryhmän käsittelyyn. Esimerkiksi pohkeet / hartiat / sääret / niska.
33e

Hieronta 90min

90min mittainen hieronta soveltuu erityisesti koko kehon hierontaan tai lihasryhmien tarkempaan läpikäymiseen.
73e

Hieronta 45min

45min mittainen hieronta soveltuu useamman kuin yhden lihasryhmän käsittelyyn. Esimerkiksi yläselkä / alaselkä.
43e

Hieronta 120min

120min mittainen hieronta soveltuu erityisesti koko kehon hierontaan sekä lihasryhmien tarkempaan läpikäymiseen.
103e

Hieronta 60min

60min mittainen hieronta soveltuu erityisesti puolihierontaan. Esimerkiksi ylävartalo / alavartalo.
53e

Purentalihasten käsittely 60min

Purentalihasten käsittelyllä voidaan saada apu päänsärkyyn, kireyksistä johtuvaan tinnitukseen sekä leuan lonksumiseen. Purentalihasten käsittelyssä käydään läpi kasvojen, kaulan sekä niskan lihakset sekä purentalihakset suun sisäpinnoilta.
58e

Kokonaisvaltainen ylävartalon käsittely 90min

Tässä kokonaisvaltaisessa hoidossa käsittelemme ylävartalon ongelmia perusteellisesti. Hoitoon kuuluu purentalihasten käsittely sekä haluamasi muun alueen käsittely. Esimerkiksi näin: purentalihakset + selkä / purentalihakset + rintalihakset jne.
78e

Dry Needling eli kuivaneulaus

Kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa (myofaskia) sijaitsevia triggerpisteitä. Pinnallisempaa neuloitusta käytetään hoidettaessa esimerkiksi nivelalueen oireita ja heijastekivun alueita. Hoito stimuloi immuunijärjestelmää paikallisesti ja laukaisee kehon omia paranemisprosesseja. Kuivaneulausta teemme hierontojen yhteydessä alla olevin hinnoin.

60min hieronta + DN 60e
90min hieronta + DN 80e
120min hieronta + DN 110e

MamaMassage äitiyshieronta

MamaMassage® hoito on sekä raskausajan hierontaa, että synnytyksen jälkeen palauttavaa käsittelyä. Raskausajan hieronnassa huomioidaan raskauden tuomat muutokset kehoon ja ryhtiin, helpotetaan näitä ryhdin muutosten tuomia kireyksiä, sekä hoidetaan mahdollisia liitoskipuja. Raskauden loppupuolella voidaan myös alkaa valmistella kehoa synnytykseen. Synnytyksen jälkeen tehdään synnytyksestä palauttavaa käsittelyä, voidaan tutkia vatsalihasten erkaumaa ja harjoitella lantionpohjan aktivointia. Myös mahdollisen sektioarven käsittely onnistuu palauttavan käsittelyn yhteydessä.
60min hieronta - 55e
90min hieronta - 75e
120min hieronta - 105e

Vauvahieronta 45min

Vauvahieronta soveltuu 3vk-2v vauvoille ja taaperoille, jotka kärsivät itkuisuudesta, koliikista, vatsanväänteistä tai pulauttelusta. Vauvahieronnassa vanhemman tulee olla koko hoidon ajan paikalla. Alkuun käydään läpi alkuhaastattelu, jonka jälkeen toteutetaan hoito n. 15-30min. Hoidossa saat myös hoito-ohjeita kotiin, kuinka itse voit helpottaa vauvasi oireita.
40e

Kinesioteippaus (ALV24%)

Kinesioteippaus ongelma-alueen mukaan. Teippauksen voi varata omana hoitonaan tai varata lisäpalveluna hieronnan lisäksi. Kinesioteipillä voimme lievittää kipua, kohentaa asentoa tai välttää haitallisia liikesuuntia. Hinnat sisältävät Alv24%.
15e
Lisäpalveluna 10e (+15min)

Sarjakortit

Meiltä myös ostettavissa sarjakortit hierontoihin. Tarjouskupongit tai alennukset eivät koske sarjakortteja.

3 x 45min hieronta 125e
5 x 45min hieronta 205e

3 x 60min hieronta 155e
5 x 60min hieronta 255e

Lahjakortit

Meiltä saat ostettua myös lahjakortit hierontaan. Helpoiten saat ostettua lahjakortin soittamalla meille 0503211252 ja sopimalla lahjakortin noutoajan. Lahjakortin voimme myös postittaa, kun maksettu tilisiirto näkyy tilillämme. Kysy lisää henkilökunnalta! Lahjakortit voimassa 6kk ostopäivästä.

Lahjakortit nyt myös suoraan verkosta, toimitus sähköpostiin tai vaihtoehtoisesti suoraan kotiin.

Meillä voit maksaa nyt myös Smartum Paylla sekä QR-koodilla. Otathan huomioon, että sinulla on käytössäsi Smartum Hierontaetu. 

Lisäksi meillä on käytössä E-passi Hyvinvointi, jolla voit maksaa hierontakäyntisi. 

Aleksilla ja Katrilla on käytössä Eazybreak Hyvinvointietu, olethan meihin yhteydessä, jos et ole varma onko yritykselläsi sopimusta kanssamme.

Vauvahierontaa, spa-tyyppisiä hoitoja tai tuotteita ei voi maksaa kyseisillä maksutavoilla.

 

ALENNUSRYHMÄT:

Huomioithan, että pyydämme esittämään kassalla todistuksen, joka oikeuttaa alennettuun hintaan (opiskelijakortti, eläkeläiskortti jne.)

Kaupungin työntekijät:  -5e hierontojen hinnasta

Palokan Kuntokeskuksen käyttäjät: -5e hierontojen hinnasta

Opiskelijat: -10% hierontojen hinnasta

Eläkeläiset ja työttömät: -3e hierontojen hinnasta

Alennuksia ei voi hyödyntää ostettaessa sarjakorttia tai lahjakorttia.