Keitä me olemme

Hierontaan ja hoitoon tulemista yleensä helpottaa, kun tietää jo etukäteen millainen ihminen on vastassa. Tiloissamme työskentelee rautaisia alan ammattilaisia, joilla on rento ote työn tekemiseen. Ei kannata siis jännittää!

Hei!

Olen Aleksi, olen asunut Palokassa jo toistakymmentä vuotta. Mielenkiinnon kohteita minulla on jonkin verran, mutta harrastuksiini kuuluu muun muassa kuntosali, lenkkeily, luonnossa reippailu ja kitaran rämpyttely. 

Työskentelin yli kuusi vuotta metallialalla, mutta olen aina halunnut toimia jollain tasolla hyvinvoinnin ja ihmisten auttamisen parissa. Hierojakoulutuksen aloittaminen oli minulla kauan aikaa mielessä ja ajattelin tämän koulutuksen olevan hyvä polku terveydenhuollon alalle. Valmistuin koulusta kesäkuussa 2019. Kiinnostukseni alaa kohtaa on vain lisääntynyt ja otan mielelläni uusia koulutuksia ja oppeja vastaan.

Toivon asiakkailtani, että tulette rennolla asenteella paikalle. 

Aleksi Vikki

Koulutettu hieroja, 2019

Heippa!

Alun perin olen lähtöisin Mikkelistä, muutin vuonna 2016 opintojen perässä Jyväskylään. Vaikka miä voin lähteä Mikkelistä, Mikkeli ei lähde miusta! Olen äärimmäisen koirarakas, vaikka omaa koiraa ei olekaan niin tyydyn lällyttämään muiden elukoita. Harrastuksiini kuuluu kuntosaliharjoittelu, pyöräily, luonnossa retkeily, valokuvaaminen sekä joissain määrin käsityöt.

Lähihoitajana olen työskennellyt vanhuspuolella. Tein paljon koulun ohella töitä sekä kesän myös valmistumisen jälkeen. Jäin silti kaipaamaan enemmän ennaltaehkäisevää työskentelyä, sillä totuus on, että me kaikki vanhenemme joskus.

Olen toiminut yrittäjänä kesästä 2017 saakka. Kuin sattuman kaupalla pääsin tammikuussa 2018 työskentelemään Hierojakoulu Otteelle, jossa toimenkuvaani kuului hierojaopiskelijoiden ohjaus, valvonta sekä opetus satunnaisesti.

Katri Soikkeli

Lähihoitaja, 2016
Koulutettu hieroja, 2017
toimintaterapeutti, 2021

Moikka!

Olen Minna Kuusela, alunperin kotoisin Säkylästä, myöhemmin Jyväskyläläistynyt 28-vuotias hyvinvointialan yrittäjä. Harrastuksia on koko elämän aikana ollut kaikkea muodostelmaluistelusta ja joukkuevoimistelusta jalkapalloon. Nykyään vapaa-aikani kuluu kahden koiruuden kanssa, kuntosalilla ja joogatunneilla! 


Minun luokseni saat saapua juuri sellaisena kuin olet. Olet sitten hyvällä tai huonolla tuulella, niin uskallan luvata, että minun pöydältäni lähdet kroppa rentoutuneena ja mieli virkistyneenä jatkamaan päivääsi!

Minna Kuusela

Koulutettu Hieroja, 2017

Heippa!

Olen Hanna Halonen, 1. vuoden osteopaattiopiskelija, koulutettu hieroja ja hyvinvointialan yrittäjä vuodesta 2020 alkaen. Kaikenlainen uuden opiskelu, tervey, itsen kehittäminen ja filosofiset pohdinnat kiinnostavat minua. 

Useampi vuosi vierähti harrastaen tankotanssia ja kangasakrobatiaa. Uusien harrastusten kokeilu viehättää minua, olen vuosien varrella kokeillut mm. jousiammuntaa, kitaransoittoa ja avantouintia.

Nykyisiin harrastuksiini kuuluu luonnossa liikkuminen koiran kanssa, jooga, kuntosali, pianon soitto ja musiikin kuuntelu. Omien aiempien jalkavaivojen vuoksi minusta on tullut paljasjalkakenkien puolestapuhuja.

Hanna Halonen

LÄHIHOITAJA, 2014
Koulutettu Hieroja, 2020
Osteopaattiopiskelija, 2021-

Hei!

Olen Kirsti Piirainen, pidemmän kokemuksen omaava hoitoalan yrittäjä. Olen toiminut hierojana n. 15 vuoden ajan. Lisäksi olen myös luontaishoitaja, pilates- sekä footbicohjaaja. Tällä hetkellä opiskelen energiahoitajaksi.

Kokonaisvaltainen hoitaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Hoidoissani hyödynnän tietämystäni näistä kaikista asiaakkaan tarpeen mukaan. Lähellä sydäntä on myös perhe, puolison lisäksi kolme lasta ja neljä lastenlasta. Harrastuksiin kuuluu kaikenlaisen hyötyliikunnan lisäksi avantouinti, patikointi ja valokuvaus.

Energiahoito avaa kehoa, jolloin tunnevirrat alkavat virtaamaan paremmin. Elergiahoito on lempeä hoitomuoto, joka eheyttää kehon omia energiajärjestelmiä. Hoito on syvästi rentouttava soveltuen mm.stressin, jännitysten, unettomuuden sekä kiputilojen hoitoon.

 

Kirsti Piirainen

Koulutettu hieroja
Pilatesohjaaja
FootBic-ohjaaja
Energiahoitaja-opiskelija