Hyvinvointipalvelut Soiva Olo
Katri Soikkeli

Täällä voit tarkemmin tutustua sinua hoitavaan henkilökuntaan. Meille on tärkeää, että koet olosi mukavaksi tulla hierontaan ja sitä yleensä helpottaa jo kovasti se, että tietää millainen henkilö on vastaanotolla vastassa.

Olen Katri Soikkeli, yrittäjä, haaveilija ja ikuinen oppija. Olen lähtöisin Mikkelistä, vuonna 2016 muutin Jyväskylään opintojen perässä. Tälle tielle sitä sitten jäätiin.


Harrastuksiini kuuluu kuntosaliharjoittelu, pyöräily, pesäpallo, luonnossa retkeily sekä jossakin määrin käsityöt. Varsinkin solmutyöt vievät mennessään ja välillä joutuu tekemistä hieman rajoittamaan, sillä tunnit hurahtavat tuon harrastuksen parissa hyvinkin nopeasti.

Olen työskennellyt lähihoitajana vanhuspuolella sekä sairaalamaailmassa. Vielä opiskellessani lähihoitajaksi tein todella paljon töitä koulun ohella ja työllistyin heti valmistumiseni jälkeen.

Työssä eniten harmitti kiire, ei ehtinyt jäädä kuuntelemaan tai keskustelemaan ihmisen kanssa, kun oli jo sännättävä toisaalle. Lisäksi kaipasin vielä enemmän ennaltaehkäisevää otetta työhöni. Pienen tutkimisen jälkeen päätin hakea Jyväskylän Hierojakouluun opiskelemaan ja pääsinkin kouluun syksyllä 2016. 

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi toukokuussa 2017 sekä kävin samalla koulun tarjoaman urheiluhierojakoulutuksen, jossa työskenneltiin vahvassa yhteistyössä kilpaurheilijan kanssa. 

Yrittäjänä aloin toimimaan kesällä 2017. Sittemmin paikka on vaihtunut useampaankin otteeseen, viimeisimpänä työskentelin Hierojakoulu Otteella opiskelijoiden ohjaajana sekä vastaanotossa, lisäksi tein hierontaa. Löysimme kuitenkin sopivat tilat toiminnalle ja elokuussa 2019 saimme toiminnan käyntiin täällä Palokassa. Tilat ovat mahtavat ja sijainti on loistava, lisäksi on mukavaa, että vaikka työskentelee yksin, on silti työkavereita ja verkosto ympärillä.

Valmistuin syyskuussa 2021 toimintaterapeutiksi. Mielenterveystyö ja stressin sekä palautumisen kanssa työskentely on sydäntä lähellä. Tällä hetkellä työskentelen arkipäivisin palkkatöissä kuntouttavan työtoiminnan ohjaajana, jonka vuoksi hierontoihin en ota asiakkaita vastaan. Soiva Ololla teen palautumisohjausta sekä Neurosonic-hoitoja yksityisasiakkaille. Lisäksi yritykset voivat tilata minulta hyvinvointiluentoja. 

KOULUTUKSET JA LISÄOSAAMINEN

Lähihoitaja (2016)

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja (2017)

Toimintaterapeutti AMK (2021)

Purentalihasten ja leukanivelen manuaalisen hoitamisen kurssi (2018)

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta koulutus (2019)

Mobilisointi ja MET-tekniikat kurssi (2019)

Dry Needling terapeutti, DNT® (2021)

Fysioterapia ja Toimintaterapia – Teemana Kipu (2021)

Aistimodulaatio koulutus (2021)

Palautumisohjaajakoulutus (3/2022-9/2022)

Sosiaali- ja terveyalan johtamisen YAMK polkuopinnot (2022-2023)