Hyvinvointipalvelut Soiva Olo
Katri Soikkeli

Täällä voit tarkemmin tutustua sinua hoitavaan henkilökuntaan. Meille on tärkeää, että koet olosi mukavaksi tulla hierontaan ja sitä yleensä helpottaa jo kovasti se, että tietää millainen henkilö on vastaanotolla vastassa.

Heippa! 

Minä olen Katri Soikkeli, 22-vuotias pienesti kierteellä oleva savolainen. Olen siis lähtöisin Mikkelistä ja vuonna 2016 muutin Jyväskylään opintojen perässä. Tälle tielle sitä sitten jäätiin. Vaikka miä voin lähteä Mikkelistä, Mikkeli ei hevillä lähe miusta! 

Olen äärimmäisen koirarakas, vaikka omaa koiraa ei olekaan niin tyydyn lällyttämään muiden elukoita. Harrastuksiini kuuluu kuntosaliharjoittelu, pyöräily, luonnossa retkeily, valokuvaaminen sekä jossakin määrin käsityöt. Varsinkin solmutyöt vievät mennessään ja välillä joutuu tekemistä hieman rajoittamaan, sillä tunnit hurahtavat tuon harrastuksen parissa hyvinkin nopeasti.

 

Lähihoitajana olen työskennellyt lähinnä vanhuspuolella. Vielä opiskellessani lähihoitajaksi tein todella paljon töitä koulun ohella. Työllistyin heti valmistumisen jälkeen ja teinkin koko kesän töitä. Työssä eniten harmitti kiire, ei ehtinyt jäädä kuuntelemaan tai keskustelemaan ihmisen kanssa, kun oli jo sännättävä toisaalle. Lisäksi kaipasin vielä enemmän ennaltaehkäisevää otetta työhöni. Pienen tutkimisen jälkeen päätin hakea Jyväskylän Hierojakouluun opiskelemaan ja pääsinkin kouluun syksyllä 2016. 

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi toukokuussa 2017 sekä kävin samalla koulun tarjoaman urheiluhierojakoulutuksen, jossa työskenneltiin vahvassa yhteistyössä kilpaurheilijan kanssa. 

 

Yrittäjänä aloin toimimaan kesällä 2017. Sittemmin paikka on vaihtunut useampaankin otteeseen, viimeisimpänä työskentelin Hierojakoulu Otteella opiskelijoiden ohjaajana sekä vastaanotossa, lisäksi tein hierontaa. Löysimme kuitenkin sopivat tilat toiminnalle ja elokuussa 2019 saimme toiminnan käyntiin täällä Palokassa. Tilat ovat mahtavat ja sijainti on loistava, lisäksi on mukavaa, että vaikka työskentelee yksin, on silti työkavereita ja verkosto ympärillä. Tällä hetkellä opiskelen töiden ohessa toimintaterapeutiksi ja välillä koulutyöt rajaavat tarjonnassa olevia hieronta-aikoja. 

KOULUTUKSET JA LISÄOSAAMINEN

Lähihoitaja (2016)

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja (2017)

Toimintaterapiaopiskelija

Purentalihasten ja leukanivelen manuaalisen hoitamisen kurssi (2018)

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta koulutus (2019)

Mobilisointi ja MET-tekniikat kurssi (2019)

Dry Needling Basic 1 (2020)