Neurosonic

Neurosonic-hoito toteutetaan aistihuoneessa, jossa on kiinnitetty huomioita etenkin luontokokemuksen terveyttä edistävään vaikutukseen. Neurosonic-hoitoon pääset tutustumaan alta.

Mikä Neurosonic on?

Neurosonic on suomalainen keksintö, menetelmää on ollut kehittämässä psykoterapeutti Marco Kärkkäinen yhteistyössä fysioterapeuttien ja lääkäreiden kanssa. Meillä käytössämme on Neurosonic-divaani. Neurosonic-hoito on kehitetty lievittämään erilaisia kipu- ja jännitystiloja.

Neurosonicin vaikutukset perustuvat matalataajuiseen värähtelyyn. Värähtely tehostaa ja tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa. 

Hermoston aktivoituessa kortisolin (stressihormonin) tuotanto vähenee, jolloin stressiperäiset oireet mm. ahdistus ja unihäiriöt helpottavat, ihminen rauhoittuu, nukahtaminen helpottuu sekä lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuu ennalleen nopeammin. Yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa ja palauttavampaa. 

Meillä pääset rentoutumaan aistihuoneen rauhalliseen ympäristöön. Huoneessa on otettu huomioon luonnon hyvinvointia parantavat vaikutukset ja se tarjoaakin elämyksiä kuulo-, näkö- ja hajuaistin kautta käyttäjälleen. Voit päästä hetkeksi mielikuvamatkalle Suomen rauhalliseen metsämaisemaan. Huoneessa käytetään mietoja huonetuoksuja, otathan tämän huomioon, jos olet herkkä hajusteille. 

Sinulla voi olla työstä, koulusta tai elämäntilanteesta johtuvaa stressiä elämässäsi. Koet, että palautuminen on ollut heikkoa. Kaipaat ehkä pientä irtiottoa arjen oravanpyörästä? Unen laatu on heikentynyt tai uniongelmat ovat vaivanneet jo hetken. Haluat tulla kokeilemaan Neurosonic-hoitoa, koska se kuulostaa mielenkiintoiselle. 

Sinä olet lämpimästi tervetullut. 

Neurosonicia ei suositella käytettäväksi jos sinulla on:

  • Akuutti tulehdustila
  • Akuutti veritulppa
  • Aktiivinen syöpä
  • Flunssa ja kuume
  • Raskaus
  • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
  • Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
  • Jos sinut on juuri avoleikattu tai on jokin muu verenvuodon vaara
  • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24h rokotteen ottamisesta

Älä käytä laitteen aktivoivia ohjelmia, jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava tai tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus. Pään alueelle värähtelyä ei suunnata missään ohjelmassa edellä mainituissa tilanteissa.

Neurosonic ensikäynti 1h

Neurosonic hoidon ensikäynti pitää sisällään ohjauksen, jonka avulla pystyt jatkossa myös itsenäisesti käyttämään Neurosonic divaania. Kartoituksen jälkeen pääset nauttimaan 35-41min ajaksi hoidosta.

60e

Neurosonic hoito 10-12min

Neurosonic hoito

Kertakäynti 10e
5 x Sarjakortti 40e
10 x Sarjakortti 80e

Neurosonic hoito 20-25min

Neurosonic hoito

Kertakäynti 20e
5 x Sarjakortti 80e
10 x Sarjakortti 160e

Neurosonic hoito 36-41min

Neurosonic hoito

Kertakäynti 35e
5 x Sarjakortti 140e
10 x Sarjakortti 250e

Kaikki hoidot sisältävät Alv24%